Pages Navigation Menu

Grupul Apple, în negocieri pentru a lansa un serviciu TV online

Grupul Apple, în negocieri pentru a lansa un serviciu TV online

apple-logo

 Mult aşteptatul serviciu TV online al grupului Apple ar putea fi lansat în curând, întrucât producătorul telefoanelor iPhone a demarat deja negocierile cu mai mulţi programatori, pentru a oferi clienţilor săi un pachet de posturi TV în toamna acestui an, informează Reuters.

Informaţia a fost raportată în premieră de publicaţia Wall Street Journal (WSJ) care citează surse care au legătură cu acest proiect al grupului Apple.

Potrivit WSJ, noul serviciu va include 25 de canale, prezentate de difuzori de renume de pe piaţa americană, precum ABC, CBS şi Fox, şi va fi disponibil pe toate dispozitivele mobile care funcţionează pe baza sistemului de operare iOS dezvoltat de grupul Apple, inclusiv pe iPhone, iPads şi box-seturile Apple TV.

Apple negociază cu Walt Disney Co, CBS Corp şi Twenty-First Century Fox Inc, dar şi cu alte companii de pe piaţa media, pentru a oferi clienţilor săi un pachet iniţial “subţire”, care va include televiziuni cunoscute, precum CBS, ESPN şi FX, alegând să nu includă mai multe posturi mici în pachetul său standard, precizează WSJ.

Aceeaşi publicaţie americană spune că grupul Apple, care va taxa noul său serviciu cu un tarif cuprins între 30 şi 40 de dolari pe lună, îşi va anunţa noul produs în iunie şi îl va lansa în septembrie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>