Pages Navigation Menu

Gruparea STATUL ISAMIC bate moneda proprie din aur, argint si cupru

Gruparea STATUL ISAMIC bate moneda proprie din aur, argint si cupru

Organizatia juhadista Statul Islamic a anuntat ca intentioneaza sa bata moneda proprie, care ar urma sa fie valabila pe teritoriul Siriei si in Irak.

statul islamic moneda newsup.ro

Gruparea terorista si-a exprimat dorinta de a pune in circulatie monede din aur, argint si cupru, initiativa fiind explicata prin faptul ca sistemul monetar impus musulmanilor trebuie schimbat, deoarece a dus la oprimarea acestora.

“Cu voia lui Allah, diferite monede vor fi fabricate din aur, argint şi cupru”, a anunţat SI într-un comunicat difuzat pe forumurile jihadiste.

De asemenea, StatuI Islamic (SI) a precizat că obiectivul este de a-i elibera pe musulmani din “mercantilismul şi opresiunea economică satanică”.

Statul Islamic in Irak şi Levant (SIIL) a devenit, in urma cu cateva luni, cea mai temuta organizatie terorista din lume. În doar trei zile, jihadistii au reusit sa captureze aproape toata partea de nord a Irakului si sa semene teroare si panica in intreaga lume prin sutele de crime semnalate doar in mass-media.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>