Pages Navigation Menu

Gratarele interzise in parcul IOR

Gratarele interzise in parcul IOR

Primarul Robert Negoita a anuntat pe pagina de Facebook ca a interzis gratarele in parcul IOR si le-a cerut comerciantilor sa nu mai dea muzica tare la terase. Mai multi cetateni din sectorul 3 au cerut edilului la inceputul acestei saptamani sa ia masuri in legatura cu aceasta situatie, aerul din parc fiind irespirabil din cauza fumului de la gratare.

44927961

“Fara gratare in IOR! Stiu ca sunt multi cei care merg in weekend in parc si le face placere sa stea la terasa, sa manance mici. Trecand insa prin zona Parcului Alexandru Ioan Cuza, mi-am dat seama ca sesizarile pe care le primesc pe facebook – referitoare la fumul de la gratare, care a devenit deja suparator – sunt justificate. De aceea, inca de joia trecuta, comerciantii nu mai au voie sa incinga gratarele in parc si nici sa dea muzica tare la terase”, a anuntat primarul sectorului 3.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>