Pages Navigation Menu

Google si extraterestrii

Google si extraterestrii

Roswell-UFO-Incident-doodle

Motorul de cautare Google marcheaza astazi 66 de la incidentul Roswell printr-un doodle special. Multi adepti ai teoriei conspiratiei si nu numai ei, cred ca in ziua de 8 iulie 1947 in orasul Roswell din New Mexico s-a prabusit un OZN. Mai mult ei cred ca armata SUA ar fi recuperat resturile farfuriei zburatoare inclusiv cadavrele extraterestriilor. Autoritatile americane au declarat ca nu a fost vorba de un OZN ci de un simplu balon meteorilogic.
Toata “nebunia Roswell” a fost generata initial de un comunicat de presa al unei baze militare americane din apropiere, care mentiona prabusirea unui “disc zburator”. Cautand sa opreasca aceste teorii ale conspiratiei, Marina Militara a SUA a publicat in 1997 un raport intitulat: “Case Closed: Final Report on the Roswell Crash”. Raportul spunea printre altele ca pe 8 iunie 1947 la Roswell s-a prabusit un balon meteorologic iar cadavrele vazute de martorii incidentului au fost defapt manechine de teste.
Doodleul Google este povestioara amuzanta a unui extraterestru care se prabuseste cu nava lui intr-un peisaj asemanator celui de la Roswell iar tu trebuie sa il ajuti pe micul extraterestru sa isi recupereze bucatile pierdute din fuselajul navei si sa isi continuie calatoria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>