Pages Navigation Menu

Google sărbătoreşte, azi, Ziua Pământului

Google sărbătoreşte, azi, Ziua Pământului

google_ziua pamantului

Google şi-a modificat, azi, logoul pentru a sărbători Ziua Pământului, astfel încât toţi cei care accesează motorul de căutare online îşi pot face un test pentru a afla ce animal îi reprezintă.

Noul doodle include un glob pământesc care se roteşte şi diferite desene cu animale care se pot vedea în interiorul literelor cuvântului “Google”. De asemenea, utilizatorii au la dispoziţie un test în care pot afla răspunsul la întrebarea “Ce animal vă reprezintă?”.

În fiecare an, pe 22 aprilie se sărbătoreşte Ziua Pământului/ Earth Day, instituită în Statele Unite ale Americii într-o perioadă în care a început să se vorbească din ce în ce mai des despre mediul înconjurător.

Ziua Pământului a fost proclamată de senatorul american Gaylord Nelson în anul 1970, cu scopul de a trezi interesul clasei politice faţă de mediu, un subiect ignorat. Ziua Pământului a fost celebrată în primul an de circa 20 de milioane de cetăţeni americani, mare parte dintre ei tineri şi foarte tineri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>