Pages Navigation Menu

God – The Barbarian Horde va deschide concertul Amon Amarth de la Bucuresti

God – The Barbarian Horde va deschide concertul Amon Amarth de la Bucuresti

Afis-Amon-Amath-6-web

2014 a inceput in stil mare pentru formatia ieseana GOD – THE BARBARIAN HORDE, care implineste 20 de ani anul acesta.

Ce mod mai frumos de a sarbatori decat onoarea de a deschide pentru una dintre formatiile care ti-au marcat cariera? Trupa romaneasca de barbarian metal va fi opening-act in cadrul concertului Amon Amarth, de pe 29 aprilie 2014, de la Arenele Romane din Bucuresti.

Pe langa acest show-sarbatoare, God The Barbarian Horde pregateste o lansare speciala, care va marca cele doua decenii de cand formatia activeaza pe scena metal autohtona. Este vorba despre EP-ul ”Zal Mox”, care va contine 4 piese. Se pare ca acesta nu va fi singura lansare a trupetilor pe 2014, un album in toata regula urmand sa vada lumina zilei la finele anului.

Formatia pregateste si doua turnee: unul care va avea loc in primavara, incepand cu luna aprilie si axat pe partea de sud-est a tarii, si urmatorul care inca nu a fost planificat, dar care se va concentra pe vestul si centrul Romaniei.

Pentru concertul din deschiderea Amon Amarth, God – the Barbarian Horde pregateste un show de zile mari, care ii va face mandri atat pe suedezi, cat si pe romani.

Pe data de 27 aprilie 2014, in Club Colectiv, formatiile Neutron si God – The Barbarian Horde vor lua parte la unwarm-up party dedicat formatiei suedeze Amon Amarth.

Intrarea la petrecere este libera iar fanii vor avea parte atat de concertele celor doua trupe, cat si de un playlist bogat in cantece Amon Amarth, dar si de proiectii cu videoclipurile acestora.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>