Pages Navigation Menu

Gisele Bündchen renunță la modă

Gisele Bündchen renunță la modă

Un celebru top-model care a făcut parte timp de mai mulți ani din grupul casei de modă Victoria’s Secret a decis că este timpul să renunțe la podiumul pe care a defilat aproximativ două decenii.

Gisele Bundchen, Revista Vogue, Paris, Noiembrie 2013

Gisele Bundchen,
Revista Vogue, Paris, Noiembrie 2013

Top-modelul brazilian Gisele Bündchen, în vârstă de 34 de ani, intenţionează să renunţe la prezentările de modă şi va urca pentru ultima dată pe un podium de defilare luna viitoare, la Săptămâna Modei de la Sao Paolo, Brazilia, care va începe în data de 13 aprilie, conform site-ul estadao.com.

În august 2014, Gisele Bündchen a fost desemnată, pentru al optulea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume. Potrivit revistei Forbes, modelul brazilian a obţinut venituri de 47 de milioane de dolari în perioada iunie 2013 – iunie 2014. Aceasta a  devenit celebră după ce a făcut parte mai mulţi ani din grupul de top-modele al casei de modă Victoria’s Secret.

Presa braziliană a scris că în ciuda refuzului de a urca pe podiumurile de defilare, celebrul model va continua să lucreze în industria modei, pozând în pictoriale pentru revistele de profil şi apărând în diverse campanii publicitare.

Gisele Bündchen s-a căsătorit în anul 2009 cu fotbalistul american Tom Brady, în vârstă de 37 de ani. Cei doi au împreună un băieţel, Benjamin, care s-a născut în decembrie 2009, şi o fetiţă, Vivian Lake, născută în 2012.

Citește și:  KARL LAGERFELD: Aş declara război idioţilor!

 

                   Cele mai religioase 10 celebritati

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>