Pages Navigation Menu

Geaca lui Han Solo din „Star Wars”, vândută cu 200.000 de dolari

Geaca lui Han Solo din „Star Wars”, vândută cu 200.000 de dolari

În scop umanitar, actorul american Harrison Ford și-a vândut geaca pe care a purtat-o în filmul „Star Wars” pe o sumă de aproximativ 200.000 de euro.

Harrison Ford www.hollywoodreporter.com

Harrison Ford
www.hollywoodreporter.com

Harrison Ford, în vârstă de 73 de ani, a semnat jacheta pe care a purtat-o Han Solo în „Star Wars”, apoi a scos-o la licitaţie pe o platformă online, unde suma a fost ridicată destul de repede, până a ajuns la aproximativ 200.000 de dolari. Mai exact, articolul vestimentar a fost adjudecat pentru suma de 191.000 de dolari.

Banii au ajuns la  două organizaţii caritabile: NYU Langone Medical Center (Centrul Medical Langone de la Universitatea din New York) şi FACES (Asociaţia Naţională Craniofacială), ambele fiind centre de cercetare în epilepsie, scrie contactmusic.com, citat de Mediafax.

În luna martie a acestui an, Ford a declarat că fiica sa, Georgia, în vârstă de 25 de ani, suferă de epilepsie, o boală a sistemului nervos, şi este tratată la spitalul NYU, din New York.

Harrison Ford a fost nominalizat la Premiul Oscar și la Premiul Globul de Aur pentru interpretarea sa din thriller-ul de suspans Witness (1985). Câțiva ani mai târziu, actorul a primit nominalizari la Globul de Aur pentru rolurile principale avute în filmele Sabrina (1995), The Fugitive (1993) și The Mosquito Coast (1986).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>