Pages Navigation Menu

Gala premiilor Grammy a înregistrat cel mai mic nivel de audienţă din ultimii şase ani

Gala premiilor Grammy a înregistrat cel mai mic nivel de audienţă din ultimii şase ani

I4YGx

Gala de decernare a premiilor Grammy 2015, organizată duminică seară la Los Angeles, unde cântăreţul britanic Sam Smith a fost recompensat cu patru trofee, a înregistrat cel mai mic nivel de audienţă din 2009 până în prezent, fiind urmărită de 25,3 milioane de telespectatori, a anunţat postul CBS.

Deşi a inclus numeroase mesaje sobre, care au promovat lupta pentru drepturi civile şi împotriva violenţei domestice, Grammy 2015 a reprezentat totuşi cea mai urmărită gală televizată din acest an, depăşind cu aproximativ 6 milioane de telespectatori audienţa obţinută de gala de decernare a Globurilor de Aur, informează Reuters.

Însă audienţa din acest an a scăzut cu peste 3 milioane de telespectatori faţă de anul 2014, când un tribut adus trupei The Beatles şi o ceremonie de căsătorii în grup au atras 28,5 milioane de telespectatori nord-americani în faţa televizoarelor, generând astfel o audienţă care a ocupat locul al doilea în topul celor mai vizionate gale Grammy din istoria acestui eveniment de după anul 1993.

Specialiştii nu se aşteaptă însă ca gala Grammy să depăşească audienţa pe care o va avea gala premiilor Oscar de pe 22 februarie. Anul trecut, această gală a fost urmărită de 43 de milioane de telespectatori în Statele Unite.

Fotografia de la gala Grammy care a generat cele mai multe “Like”-uri pe platforma Instagram a fost aceea în care cântăreaţa Ariana Grande a apărut alături de iubitul ei, rapperul Big Sean. Ariana Grande, care a cântat la gala Grammy, i-a mulţumit iubitului ei pentru faptul că a ajutat-o să treacă cu bine peste emoţiile pe care le avea înainte de a urca pe scenă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>