Pages Navigation Menu

FURIOS ȘI IUTE 7, pe primul loc în box office-ul nord-american

FURIOS ȘI IUTE 7, pe primul loc în box office-ul nord-american

Ultima peliculă a regretatului actor Paul Walker, FURIOS ȘI IUTE 7, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, încasările depășind 140 de milioane de euro.

tint.ro

tint.ro

În primul week-end de difuzare, filmul “Furios şi iute 7/ Fast and Furious 7″, al şaptelea lungmetraj din această franciză de acţiune, a înregistrat încasări record de 143,6 milioane de dolari, potrivit Reuters.

“Furios şi iute 7″ a devenit filmul cu cele mai mari încasări dintre toate peliculele lansate în luna aprilie, depăşind precedentul record de 95 milioane de dolari stabilit în weekendul de debut de filmul “Căpitanul America: Războinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier”, şi reprezintă, de asemenea, filmul cu cele mai mari încasări din istoria francizei “Fast & Furious”.

Rolul pe care Paul Walker l-a jucat în acest film este și ultimul, actorul american pierzându-și viața în 2013, într-un  accident de automobil la vârsta de 40 de ani, înainte de încheierea filmărilor de la “Furios şi iute 7″.  Acesta a fost un alt argument pe care criticii l-au invocat pentru prezența la cinematograf a unui număr atât de mare a cinefililor. Trebuie menționat că rolul actorului Paul Walker a fost completat cu ajutorul tehnologiei digitale şi al fraţilor starului, care au turnat câteva cadre în locul său.

“Furios şi iute 7″  ocupă locul al nouălea în topul filmelor cu cele mai mari încasări obţinute în weekendul de debut.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>