Pages Navigation Menu

Fotografa română Mihaela Noroc a surprins Frumuseţea femeilor din 37 de ţări in proiectul “Atlasul Frumuseţii”

Fotografa română Mihaela Noroc a surprins Frumuseţea femeilor din 37 de ţări in proiectul “Atlasul Frumuseţii”

Romanian-Photographer-Mihaela-Noroc-Beauty-in-37-Countries-Rio-de-Janeiro

Proiectul “Atlasul Frumuseţii”, realizat de fotografa română Mihaela Noroc, care a călătorit în 37 de ţări pentru a surprinde frumuseţea femeilor din lume, este prezentat de mai multe publicaţii şi site-uri internaţionale, între care cotidianul britanic The Independent, dar şi de televiziunea CNN.

“Frumuseţea înseamnă diversitate, iar eu am străbătut lumea pentru a o descoperi”, spune fotografa Mihaela Noroc, fiind citată într-un material dedicat proiectului său “The Atlas of Beauty/ Atlasul Frumuseţii” şi publicat pe site-ul televiziunii internaţionale CNN.

În materialul intitulat “Fotografa care surprinde frumuseţea din lume” se spune că, pentru Mihaela Noroc, frumuseţea nu poate fi definită de o singură ţară, rasă şi etnie.

“Acesta este motivul pentru care fotografa română a cutreierat lumea pentru proiectul său «Atlasul Frumuseţii», căutând să surprindă imagini ale frumuseţii în diferite ţări şi culturi”, precizează CNN.

Potrivit CNN, Mihaela Noroc şi-a cheltuit toate economiile pentru realizarea acestui proiect, care a presupus călătorii ale acesteia în 37 de ţări. De asemenea, ea speră să poată să strângă fondurile necesare pentru a continua proiectul “Atlasul Frumuseţii”.

Romanian-Photographer-Mihaela-Noroc-Beauty-in-37-Countries-Yangon-Myanmar

Ea mai spune că femeile pe care le prezintă în “Atlasul Frumuseţii” au reacţionat diferit atunci când le-a propus să facă parte din acest proiect. Unele au fost fericite, în timp ce altele au fost greu de convins să se lase fotografiate. “Faptul că sunt şi eu femeie a ajutat foarte mult. Însă, la început, am fost foarte agitată şi am luat foarte personal toate refuzurile primite”, mai spune Mihaela Noroc.

Şi tabloidul britanic The Daily Mail prezintă proiectul fotografei care a plecat din România şi a călătorit prin ţări precum Iran, Peru, Columbia, Myanmar, China, Georgia şi Indonezia, surprinzând prin obiectivul său sute de femei.

Proiectul “Atlasul Frumuseţii” este prezentat şi de publicaţia franceză Le Figaro, de site-ul american Business Insider, dar şi de site-ul de divertisment boredpanda.com.

Foto: Mihaela Noroc

  • Romanian-Photographer-Mihaela-Noroc-Beauty-in-37-Countries-Colombia
  • Romanian-Photographer-Mihaela-Noroc-Beauty-in-37-Countries-China
  • Romanian-Photographer-Mihaela-Noroc-Beauty-in-37-Countries-Tbilisi-Georgia
  • Romanian-Photographer-Mihaela-Noroc-Beauty-in-37-Countries-Uzbekistan
  • Romanian-Photographer-Mihaela-Noroc-Beauty-in-37-Countries-Maramures-Romania
  • Romanian-Photographer-Mihaela-Noroc-Beauty-in-37-Countries-Mexico-City
  • Romanian-Photographer-Mihaela-Noroc-Beauty-in-37-Countries-Riga-Latvia
  • Romanian-Photographer-Mihaela-Noroc-Beauty-in-37-Countries-San-Francisco-California

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>