Pages Navigation Menu

Fotbalul mondial, în doliu. Un portar al echipei REAL MADRID a murit

Fotbalul mondial, în doliu. Un portar al echipei REAL MADRID a murit

Fotbaliștii din lumea întreagă sunt în doliu, după ce unul dintre portarii care au făcut istorie la echipa Real Madrid s-a stins din viață.

www.laprovincia.es

www.laprovincia.es

Antonio Betancort, fost portar al echipelor Real Madrid, Las Palmas şi Deportivo La Coruna, a încetat din viaţă, duminică, la vârsta de 78 de ani, informează cotidianul MARCA.

Clubul madrilen a precizat că la meciul cu Levante de duminică seară, jucătorii și suporterii vor ţine un minut de reculegere.

Antonio Betancort a fost portarul echipei Real Madrid în perioada 1961-1971. El a jucat în 177 de meciuri oficiale pentru gruparea madrilenă, câştigând cu aceasta o dată Cupa Campionilor Europeni, o dată Cupa Spaniei şi de cinci ori campionatul Spaniei.

Real Madrid va întâlni echipa Levante în această seară, de la ora 22.00, în campionatul Spaniei. La această partidă jucătorii formaţiei Real Madrid vor purta banderole negre.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>