Pages Navigation Menu

Fostul director financiar al ING Group, Emilia Bunea, preia conducerea Metropolitan Life

Fostul director financiar al ING Group, Emilia Bunea, preia conducerea Metropolitan Life

Metropolitan Life, al doilea mare asigurator de viata din Romania, are incepand cu data de 1 iulie un nou director general (CEO). Grupul MetLife a angajat-o pe Emilia Bunea (44 ani) in functia de Chief Executive Officer al Metropolitan Life in locul lui Theodor Alexandrescu. Acesta a condus operatiunile MetLife in Romania timp de noua ani.

highres_10169641

Theodor Alexandrescu, in varsta de 44 ani, a fost numit CEO al MetLife Golf, cu sediul in Dubai, ce reprezinta cinci tari: Kuwait, Quatar, Bahrain, Oman si Emiratele Arabe Unite.

Anterior acestei numiri, Emilia Bunea (44 ani) a detinut functia de Chief Financial Officer la ING Group, segmentul ING Asigurari Europa, in sediul central din Amsterdam.

Metropolitan Life, parte a grupului MetLife, se afla pe locul doi in piata de asigurari de viata din Romania, cu 16% cota de piata. Compania are 2 milioane de clienti de asigurari de viata sau pensii private obligatorii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>