Pages Navigation Menu

Fostul director al Cosmote România vrea să aducă în România iaurtul îngheţat Chillbox

Fostul director al Cosmote România vrea să aducă în România iaurtul îngheţat Chillbox

Chillbox

Panos Makris, fostul director comercial al grupului Cosmote şi Romtelecom în România, a decis la mai puţin de un an de la plecarea din industria de telecom să revină în antreprenoriat după o pauză de circa două decenii, cu un business de iaurt îngheţat în România.

„De fapt, când am plecat de la Cosmote şi Romtelecom eu nu am plecat şi din România pentru că mi s-a părut că este o ţară cu potenţial pentru business. Astfel, am fost atent la oportunităţile din piaţă şi astfel am decis să aduc businessul Chillbox pe piaţa locală”, spune grecul care s-a alăturat echipei Cosmote – numărul trei în piaţa de telecom din România – în ianuarie 2010.

În toamna lui 2012 el prelua şi poziţia de director comercial pentru România în cadrul grupului Cosmote şi Romtelecom, controlate de grupul elen OTE. După nici un an el părăsea grupul cu un business de 1,1 mld. euro pe an. În mandatul lui Makris Cosmote a lansat primul abonament cu apeluri nelimitate în orice reţea de pe piaţa locală.

În luna mai a acestui an Panos Makris a decis să deschidă în România primul magazin cu iaurt îngheţat Chillbox la parterul centrului comercial Băneasa Shopping City, investind peste 100.000 de euro.

Citeste mai mult pe Income Magazine

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>