Pages Navigation Menu

Fosti experti Nokia lanseaza tableta Jolla

Fosti experti Nokia lanseaza tableta Jolla

Fosti experti Nokia lanseaza zilele acestea o tableta cu sistem propriu de operare. Fondata in 2011, compania a vandut primul smartphone anul trecut. Firma finlandeza spera sa cucereasca piata prin lansarea primei tablete, ce ruleaza propriul sistem de operare, Sailfish OS.

jolla-other-half

Jolla are un ecran de 7,85 inchi si a fost scos pe piata la o zi dupa ce Nokia a lansat noua sa tableta N1 cu Android, potrivit PC World.

Tableta va fi finantata printr-o noua campanie Indiegogo, care are drept scop strangerea sumei de 380.000 de dolari si vanzarea de 2.000 de unitati inainte de 9 decembrie.

Primele 1.000 de tablete Jolla pot fi comandate in avans, via Indiegogo, la pretul de 209 dolari, inclusiv taxele de transport. Vanzarea propriu-zisa ar urma sa inceapa in trimestrul al doilea al anului viitor. Tableta de 7,85 inchi are o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli, un procesor quad-core Intel Atom cu o frecventa de 1,8 GHz, 2 GB de memorie RAM si 32 GB memorie interna.
Ea dispune de o camera de 5 MP in spate si una frontala de 2 MP. Jolla cantareste 384 de grame si are grosimea de 8,3 milimetri.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>