Pages Navigation Menu

Finala Red Bull King of the Rock

Finala Red Bull King of the Rock

Țară, țară, vrem un rege! Cea de a treia etapă de calificare la Red Bull King of the Rock a adus ultimii patru finaliști.

Finala Red Bull King of the Rock

Finala Red Bull King of the Rock

Cinci minute, dar nu mai mult de 15 secunde la o singură posesie, pentru a demonstra că sunt mai buni decât adversarii săi – asta au simțit pe pielea lor cei 64 care s-au înscris la ultima etapă de calificare Red Bull King of the Rock, la Baza Sportivă Sport Arena din București.

Vasile Gîlcă, managerul care lasă costumul pentru maioul de baschet a câștigat calificările la București. Alături de el, de la București s-au mai calificat și Alin Spahiu, jucător profesionist la Rapid, Cezar Bărăgău, jucător la Știința București și Bogdan Stăncuț de la BCMU Pitești.

Ultimul dintre ei, a învățat legile nescrise ale baschetului în Rahova, pe terenurile betonate din spatele blocurilor. Pentru că despre baschetul de stradă este vorba și la Red Bull King of the Rock – o competiție care implică rezistență și abilitate. Nu există nici antrenor, nici echipă pe care te poți baza, există doar un singur adversar și obiectivul – de a câștiga! Ritm frenetic, luptă la un pas de un fault – toate la capacitate maximă!

Astăzi, începând cu ora 18.00, la Complexul Sportiv Sport Arena din București, se va desfășura finala națională. Un român are șansa să concureze cu cei mai buni 31 de jucători de baschet de stradă din lume, în finala din Istanbul.

Finala Red Bull King of the Rock

Finala Red Bull King of the Rock

Care sunt finaliștii?

Calificări Red Bull King of the Rock Craiova:

Iulian Corneanu și Bogdan Amăriucăi

Calificări Red Bull King of the Rock Brașov:

Sergiu Souca (semifinalist care îl înlocuiește pe Radu Paliciuc) și Mihai Gavrilă

Calificări Red Bull King of the Rock București:

Vasile Gîlcă, Alin Spahiu, Cezar Bărăgău și Bogdan Stăncuț

Salvează

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>