Pages Navigation Menu

Fifty Shades of Grey: Scene intime, surprinse de regizor

Fifty Shades of Grey: Scene intime, surprinse de regizor

Actorii de la Hollywood nu se simt deloc confortabil când regizorii le cer să filmeze în ipostaze intime și nu puține au fost dățile când vedete au cerut ca în camera în care se trăgeau dublele să fie cât mai puțini oameni.

fifty-shades-of-grey-on-set-4-1

Dakota Johnson și Jamie Dornan, protagoniștii discutabilului film ”Fifty Shades of Grey”, au acceptat să filmeze scenele de sex cu zeci de oameni pe lângă ei, dovada fiind atât mărturisirile regizorului, cât și fotografiile apărute în presa din Marea Britanie.

Revista britanică V Magazine a publicat de curând un set de fotografii intime de la filmările filmului ”Fifty Shades of Grey”. Poate vă veți întreba ce ar putea fi mai intim decât ceea ce ați văzut deja în cinematografe, însă regizorul peliculei Sam-Taylor Johnson a surprins câteva cadre mult mai reușite cu aparatul de fotografiat decât au făcut-o cei care s-au ocupat de partea de montaj al celebrului film.

fifty-shades-of-grey-on-set-5

Fotografia de mai sus a fost realizată în timpul primei scene de dragoste dintre domnul Grey și tânăra Anastasia, moment în care cei doi nu au avut parte de intimitate, pentru că, după cum a susținut regizorul, în cameră se aflau 15 persoane.

Cu un rating de 4,00 pe IMDb și cu recenzii deloc încurajatoare, filmul Fifty Shades of Grey a adunat doar în cinematografele din România peste 300.000 de oameni, conform PR RO Image, Casa de Distribuție a filmului din țara noastră.

  • fifty-shades-of-grey-on-set-1-1542x1026
  • fifty-shades-of-grey-on-set-4-1
  • fifty-shades-of-grey-on-set-5
  • fifty-shades-of-grey-on-set-8-1542x1025
  • Fără titlu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>