Pages Navigation Menu

Fetita cu paltonul rosu pe gheata

descărcare

Julia Lipnitskaia, in varsta de 15 ani, a devenit cea mai iubita sportiva a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, facandu-l pe insusi Vladimir Putin sa se ridice in picioare si sa o aplaude la scena deschisa. Julia a adus-o pe gheata de la Soci pe celebra „fetita cu paltonul rosu” din filmul „Lista lui Schindler”, regizat de Steven Spielberg, patinand pe coloana sonora a filmului. 

             Julia Lipnitskaia a deventit in urma cu cateva saptamani cea mai tanara campioana europeana din istoria acestui sport, iar duminica, la Jocurile Olimpice a ridicat sala in picioare cu o interpretare fara cusur, plina de emotie si dificultate. La finalul reprezentatiei, Vladimir Putin a felicitat-o personal, iar Maria Sharapova a scris pe contul sau de Twitter un mesaj plin de admiratie „Ce interpretare perfecta si frumoasa. Are doar 15 ani”.

Admirata pentru flexibilitatea sa atunci cand executa piruetele pe gheata, tanara patinatoare a inceput sa patineze pe cand avea doar 3 ani. Datorita calitatilor sale, dar si a talentului sau, Julia este printre favoritele titlului de campioana olimpica in proba individuala de patinaj artistic. 

fetita cu paltonul rosu pe gheata 1

Impreuna cu veteranul Evgeni Plushenko, Julia a adus prima medalie de aur la patinaj artistic pe echipe, obtinuta de rusi la Jocurile Olimpice de la Soci. Echipa Rusiei la patinaj a mai fost formata din Ksenia Stolbova, Fedor Klimov, Tatiana Volosojar, Maxim Trankov, Ekaterina Bobrova, Dmitri Soloviev, Elena Ilinih si Nikita Katalapov.

 

Sursa: protv.md

Sursa foto: vacantalamunte.stirileprotv.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>