Pages Navigation Menu

Festivalul medieval din Sighisoara

Festivalul medieval din Sighisoara

Primul festival medieval din Romania continua traditia inceputa acum mai bine de un deceniu, in anul 1992, si readuce la viata epoca medievala oferind turistilor si tuturor celor care doresc sa retraiasca acele vremuri , oportunitatea de a trai o experienta cu adevarat unica.

poster-sghisoara-medievala-2013
Dupa cum ne-am obisnuit, festivalul este organizat si in acest an in ultimul weekend din luna iulie. Asadar turistii dornici sa descopere tainele Evului Mediu, sa experimenteze cursuri de lupta medievala, sa asculte concerte si spectacole medievale vor putea sa cutreiere stradutele cetatii Sighisoara timp de 3 zile si 3 nopti incarcate de basm. In tot acest timp organizatorii pun la dispozitia turistilor un amplu program care cuprinde spectacole de teatru, concerte, cursuri de arta plastica, expozitii de pictura, dans, film, recitaluri de poezie medievala si expozitii de costume medievale.
Ca in fiecare an sunt asteptati turistii de pretutindeni, iar intrarea se face pe baza de bilet, pretul unuia fiind de doar 10 lei.

Fiind cel mai mare festivalul medieval din Romania, se asteapta ca festivalul de la Sighisoara sa reuneasca peste 30.000 de vizitatori. Numarul tot mai mare de turisti romani si straini inregistrat de festivalul medieval de-a lungul anilor a facut din acest oras capitala medievala a Romaniei, si a plasat orasul care il gazduieste pe harta turismului international.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>