Pages Navigation Menu

„Fest pe Lipscani” continua pana pe 21 septembrie

„Fest pe Lipscani” continua pana pe 21 septembrie

FestPeLipscani.

Vineri, 12 septembrie, s-a dat startul primei editii „Fest pe Lipscani”, o co-productie Teatrul de pe Lipscani, Primaria Sectorului 3, Centrul Cultural Casa Artelor si Primaria Municipiului Bucuresti. Evenimentul, dedicat aniversarii a 40 de ani de activitate a marelui actor Horatiu Malaele a debutat printr-o fastuoasa deschidere stradala, la care au luat parte nu doar cei peste 400 de spectatori care au umplut Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani, ci toti trecatorii de pe strada Lipscani.

Scenografia evenimentului de deschidere a fost semnata de Tudor Prodan, iar coordonarea artistilor a fost realizata de Eugen Gyemant si Gabriela Dumitru. Impresiile publicului au fost dominate de sentimentul bucurie a participarii la un astfel de maraton teatral unic si inedit, dupa cum se poate vedea in fragmentele de mai jos:

„Mi se pare o idee extraordinara, iar totul este organizat atat de frumos! Și deschiderea a fost pe masura! Sunt foarte placut surprinsa. Adevarul este ca Horatiu Malaele merita sa fie sarbatorit cu un asemenea fast.  A fost o alegere inspirata pentru prima editie a festivalului. La cat mai multe!” (Laura, avocat)

„Conceptul festivalului este ingenios gandit si consider ca tinerii ar trebui sa fie atrasi de acesta, fiind un festival ce are loc intr-o zona plina de tineret, iar tinand cont de deschiderea cu surle si trambite – la propriu, care a avut loc in aceasta seara, parca te fermeca sa vii sa vezi ce se intampla. Astfel, tinerii vor putea vedea ce inseamna teatrul romanesc autentic si vor mai iesi un pic din lumea internetului si a serialelor.” (Silvia, ilustrator)

Timp de 10 zile, intre 12-21 septembrie, va avea loc un adevarat maraton   de evenimente care il au in prim-plan, pe actorul, regizorul, artistul  Horatiu Malaele.  

Toate spectacolele din festival vor avea loc la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani.  Va asteptam cu drag la inca un eveniment de exceptie in spatiul cultural din sectorul 3.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>