Pages Navigation Menu

Fascinanta Scotie

Fascinanta Scotie

        Vacanta de vara e in plina desfasurare si iubitorii de calatorii pot porni catre destinatiile dorite. Pentru cei care prefera sa paraseasca spatiul stramt al orasului si sa evadeze in mijlocul naturii idilice, nordul Marii Britanii este destinatia ideala.

Sursa: http://alp.org.ua/

Sursa: http://alp.org.ua/

          Scotia – patrie a legendelor celtice si a castelelor medievale. Pamantul de aici este incarcat de monumente ale naturii si de urme de istorie. Peisajele iti taie rasuflarea: istoria si salbaticia naturii au pus stapanire atat de bine pe locuri incat nu stii unde se termina una si unde incepe cealalta. Tocmai in asta consta farmecul tinutului: castelele din piatra si podurile vechi par prelungiri ale reliefului. Intr-un fel, se poate spune ca reprezinta la propriu niste prelungiri, pentru ca regiunea este saraca in lemn, iar oamenii au fost nevoiti sa foloseasca in constructii piatra si stancile din jurul lor.

circuit-irlanda-scotia-isle-of-skye-hebride-11-zile-17500

       Relieful Scotiei cuprinde forme diverse: munti, mlastini, nenumarate insule in apropierea tarmurilor dantelate, stanci si palcuri de padure. Pasionatii de fotografie (si nu numai) pot gasi in aceste meleaguri un adevarat paradis; nici nu ar trebui sa umble prea mult la setarile aparatului – natura are spectacolul ei, neavand nevoie de efecte speciale.

     Calatorie, drumetie, cultura, spiritualitatea naturii si a urmelor lasate de oamenii tinutului – toate intr-o singura destinatie: fascinanta Scotie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>