Pages Navigation Menu

Fanii LORD OF THE DANCE din capitala au epuizat inca o categorie de bilete!

Fanii LORD OF THE DANCE din capitala au epuizat inca o categorie de bilete!

Afis-Lord-Of-The-Dance

Spectacolul Lord Of The Dance de la Bucuresti – din data de 14 martie a starnit interesul unui numar foarte mare de spectatori. Din acelasi motiv a fost adaugata si cea de-a doua reprezentatie, ce va avea loc mai devreme decat cea stabilita initial. Dupa ce au fost epuizate trei categorii, inca o categorie de bilete pentru reprezentatia de seara este epuizata, anunta organizatorii. Astfel, spectacolul programat pentru ora 20.00 va fi in curand sold-out.   

Cum biletele VIP (350 lei), cele de la Categoria 1 (300 lei) si cele de la Categoria 5 – cele mai ieftine (100 lei) au fost epuizate inca de la inceputul lunii februarie, iata ca si Categoria 2 a devenit indisponibila. In prezent se mai gasesc bilete doar la doua categorii: Categoria 4 (150 lei) si Categoria 3 (200 lei), aceasta din urma fiind si ea foarte aproape de epuizare.

Lord Of The Dance va sustine pe 14 martie la Bucuresti doua reprezentatii: una de la ora 16.00 si una de la ora 20.00. Fanii care doresc sa achizitioneze bilete pentru reprezentatia de la ora 20.00 ar trebui sa se grabeasca deoarece se mai gasesc foarte putine locuri. Cei care doresc sa vada spectacolul mai devreme – de la ora 16.00, au mai multe optiuni la dispozitie si pot alege dintre toate cele sase categorii puse in vanzare, insa si aici ar trebui precizat ca doua dintre ele se apropie de epuizare.

Lord Of The Dance este cel mai de succes spectacol de dans din lume, iar pentru ca realizeaza de fiecare data spectacole cu casa inchisa, a fost numit „o minune a lumii moderne”!

Preturile biletelor pentru spectacolul din 14 Martie 2014, ora 16.00 sunt urmatoarele:

-    350 lei (categoria VIP)

-    300 lei (categoria 1)

-    250 lei (categoria 2)

-    200 lei (categoria 3)

-    150 lei (categoria 4)

-    100 lei (categoria 5)

Preturile biletelor pentru spectacolul din 14 Martie 2014, ora 20.00 sunt urmatoarele:

 350 lei (categoria VIP) – SOLD OUT

 300 lei (categoria 1) – SOLD OUT

 250 lei (categoria 2) – SOLD OUT

-   200 lei (categoria 3)

-   150 lei (categoria 4)

 100 lei (categoria 5) – SOLD OUT

Biletele pentru ambele reprezentatii pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro!

~~Cele doua spectacole „LORD OF THE DANCE” vor avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 14 martie 2014 de la ora 16.00 si de la ora 20.00 si sunt organizate de Project Events.~~

http://www.youtube.com/watch?v=jjxTTjJtXDA

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>