Pages Navigation Menu

Facebook testeaza postarile care se autodistrug

Facebook testeaza postarile care se autodistrug

Facebook testeaza functionalitatea prin intermediul careia utilizatorii pot alege ca anumite postari sa dispara automat dupa un anumit timp, scrie BBC. Utilizatorul poate alege intervalul dupa care postarea se va sterge automat, intre o ora si o saptamana. Snapchat este cea mai cunoscuta aplicatie la care mesajele dispar automat dupa cateva secunde de la citire sau dupa ce sunt vazute de un anumit numar de utilizatori.

A view of Facebook's logo May 10, 2012 i

Ca si in alte dati, Facebook testeaza noi caracteristici pe un foarte mic numar de useri, de data asta fiind utilizatori de iOS din Noua Zeelanda. Compania a confirmat ca testeaza aceasta optiune, iar BBC noteaza ca postarile cu “data de expirare” sunt testate dupa ce au venit cereri de la utilizatori care vor o stergere automata a mesajelor care sunt relevante numai o perioada scurta de timp.
Optiunea este gandita in special pentru adolescenti.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>