Pages Navigation Menu

Facebook îşi îmbunătăţeşte motorul de căutare internă

Facebook îşi îmbunătăţeşte motorul de căutare internă

facebook-graph-search

Reţeaua socială Facebook a anunţat, luni, îmbunătăţirea funcţionalităţilor motorului său de căutare internă, care ar trebui să permită utilizatorilor să găsească mai uşor conţinutul publicat în trecut de prieteni, informează AFP.

Facebook a prezentat în 2013 funcţia Graph Search, care, spre deosebire de motoarele de căutare clasice, precum Google Search, nu caută pe internet, ci doar în interiorul reţelei de socializare. Capacităţile de funcţionare a căutării au fost, la început, limitate (găsirea, de exemplu, a prietenilor care locuiesc într-un anume oraş), dar Facebook a promis atunci o dezvoltare progresivă.

Graph Search respectă criteriile de confidenţialitate ale fiecărui mesaj publicat pe Facebook şi nu permite decât afişarea de conţinut care a fost partajat de contactele utilizatorului cu acesta sau informaţii care sunt publice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>