Pages Navigation Menu

Facebook a eliminat emoticonul “mă simt gras”

Facebook a eliminat emoticonul “mă simt gras”

facebook 

Facebook a eliminat emoticonul “feeling fat (mă simt gras, n.r.)”, ca urmare a presiunii exercitate asupra reţelei de socializare de activişti online care susţineau că acest status promova comportamente autodistructive ale utilizatorilor, potrivit time.com.

Facebook a eliminat, marţi, din lista de stări disponibile pe această platformă de socializare emoticonul prin care un utilizator al reţelei le putea transmite prietenilor lui că se simte “gras”.

Eliminarea emoticonului “mă simt gras” s-a produs după ce în mediul online a fost promovată o petiţie prin care a fost solicitat acest lucru. Această petiţie a strâns peste 16.000 de semnături, conform theverge.com.

Starea “mă simt gras” se afla pe lunga listă de emoticoane pusă la dispoziţie de Facebook utilizatorilor săi, alături de statusuri precum “mă simt binecuvântat”, “mă simt iubit” şi “mă simt beat”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>