Pages Navigation Menu

EUROPAfest 2016: Excelență și rafinament la Opening Gala Concert

EUROPAfest 2016: Excelență și rafinament la Opening Gala Concert

Sala Majestic a Teatrului Odeon va fi gazda primului eveniment din cadrul EUROPAfest 2016, un festival cu tradiție în peisajul muzical.

EUROPAfest - Opening Gala Concert

EUROPAfest – Opening Gala Concert

Gala de deschidere a EUROPAfest 2016 va avea loc în data de 12 mai, de la ora 20.00, la Sala Majestic a Teatrului Odeon.

Concertul dă startul la 10 zile de neuitat cu muzicieni din lumea întreagă, concerte inedite, recitaluri excepționale, interpretări de virtuozitate, jam sessions, workshop-uri si master-classes. Peste 300 de artiști din 45 de țări vor evolua pe scenele Capitalei și în Sibiu, atât în săli de concert, cât și în spații neconvenționale.

Festivalul are un concept unic, singurul din România care reunește jazz, blues, pop și muzica clasică în același eveniment.

Sub sloganul „It’s all about live, quality music!”, EUROPAfest sărbătorește 23 de ani de concerte, întâlniri de neuitat cu muzicieni din lumea întreagă, o combinație inedită de inovație, creație, emoții, public extaziat, atmosferă și eleganță.

Gala de deschidere EUROPAfest este un concert definit de excelență și rafinament. Participă artiști din Marea Britanie, Norvegia, România, Australia și Noua Zeelandă.

În Capitală, Teatrul Odean – Sala Majestic va fi gazdă pentru  Opening Gala Concert, unde vor concerta două echipe artistice renumite în zona de profil, iar sibienii vor putea asculta în Sala Thalia un concert susținut de rusoaica Ekaterina Valiulina și de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu.

Durata concertului: 1h45′
Preţul biletelor: 31,80 lei și 15,90 lei

 

Citiți și: PROGRAM Opening Gala Concert

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>