Pages Navigation Menu

Eu, Iron Man

Eu, Iron Man

Movie Wallpaper Iron Man Character 1280x720

„Captain America: Big man in a suit of armor, take that away what are you?

Tony Stark: Uh, genius, billionaire, playboy, philanthropist.”

Cu totii stim replica de mai sus si chiar daca Tony Stark (Iron Man) este si un geniu, milionar, sex-simbol si filantrop trebuie sa recunoastem ca il ajuta foarte mult si armura lui robotizata plina de gadgeturi. Genii si milionari mai sunt dar unu-i Iron Man.

Ei bine, nu pentru mult timp. O companie din Baltimore, Solar System Express careia i s-a alaturat in proiect o companie de design biomedical, Juxtopia au anuntat lansarea in urmatorii 4 ani a costumului RL Mark VI.

Ce este RL Mark VI? RL Mark VI este un costum asemantoar celor de cosmonaut proiectat pentru salturi de pe orbita FARA parasuta. El este dotat cu manusi propulsoare, ochelari care folosesc o tehnologie similara cu Google Glass, un motor autopropulsor si o multime de giroscoape si senzori. RL Mark VI ar putea permite oamenilor sa sara din zona suborbitala a spatiului, dar chiar si din orbita inferioara a Terrei. Celebrul salt al lui Felix Baumgartner de anul trecut ar putea fi repetat de aproape oricine iar performantele obtinute (4minute si 19 secunde de la mai mult de 40.000 de metrii) ar putea fi mult mai bune.

Cele 2 companii palnuiesc testarea acestuia peste 3 ani iar productia de serie 12 luni mai tarziu. Nu putem decat sa asteptam cuminiti pana in 2017, sa punem bani deoparte si intre timp sa ne cumparam abumul Back in Black al celor de la ACDC pentru a avea si coloana sonora potrivita unei astfel de aventuri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>