Pages Navigation Menu

eMag construieste cu ajutor de stat un centru de excelență în tehnologii pentru comerț electronic

eMag construieste cu ajutor de stat un centru de excelență în tehnologii pentru comerț electronic

eMAG, cel mai mare retailer online din regiune, lansează, în luna iulie, un nou proiect de investiții numit „Centrul de Dezvoltare Software eMAG IT Research”,  care va contribui, în perioada 2014 – 2021, cu 25,8 milioane de euro la dezvoltarea regională. Centrul de software, care va fi construit în București, va genera 203 locuri noi de muncă și va furniza prima aplicație în luna octombrie a anului în curs.

Pentru proiectul de investiții, eMAG a aplicat, cu suportul consultanților Deloitte România, și pentru ajutoare de stat, primind, la finalul lunii iunie, un acord pentru finanțare din bugetul de stat în valoare de 6,65 milioane de euro din partea Ministerului Finanțelor Publice (MFP).

„Apreciem faptul că instituțiile de stat au fost deschise și ne susțin în noile proiecte de investiții prin care ne propunem să susținem, la rândul nostru, economia locală. Cele 200 de locuri de muncă se vor adăuga, astfel, tuturor celorlalte beneficii pe care le-am generat până acum în România. Ne referim aici la cei peste 500 de furnizori români pe care îi avem, la cele peste 10 companii de training cu care lucrăm în mod constant, la companiile de media, la dezvoltatorii de real estate pentru spațiile de birouri și logistice, iar aceasta reprezintă numai o parte din demersurile noastre cu impact semnificativ în economia locală”, declară Tudor Manea, Vicepreședinte și Director Resurse Umane & Tehnologie.

Citeste mai mult pe Income Magazine

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>