Pages Navigation Menu

Echipa masculina de gimnastica la Campionatul European de la Sofia

Echipa masculina de gimnastica la Campionatul European de la Sofia

Echipa-Seniori12-450x280

Dupa ce echipa fetelor la Campionatul European de gimnastica artistica de la Sofia a castigat si astfel a devenit regina Europei, acum a fost randul baietilor. Echipa baietilor s-a calificat la Campionatul European de la Sofia. Andrei Muntean si Marius Berbecar s-au calificat si in finala pe aparate: la paralele. Din echipa masculina de gimnastica artistica au mai facut parte Andrei Ursachi, Laurentiu Nistor si Cristian Bataga, lotul fiind condus de antrenorii Vasile Vug, Ioan Suciu si Ionut Corlaci. Romania s-a calificat in finala de pe locul opt.

Insa juniorii nu au avut acelasi noroc, reusind clasarea pe locul 19, loc ce nu le asigura accesul in finala.

Seniorii nu au reusit aceleasi performante in finala. Marius Berbecar a terminat concursul pe locul 4, iar Andrei Muntean a terminat doar pe locul sase. La clasamentul pe  echipe Romania a obtinut un onorabil loc sapte. Astfel baietii nu s-au intors cu nici o medalie de la Campionatul European de Gimnastica Artistica de la Sofia.

Ramanem insa cu cele noua medalii ale fetelor de la senioare si junioare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>