Pages Navigation Menu

”E atât de rău, că-i bine!” pe 4 Decembrie în Cinema Patria!

”E atât de rău, că-i bine!” pe 4 Decembrie în Cinema Patria!

1

După spectacole în țară, Sad Comedy vine în București cu un nou concept, pentru o comedie bună!

”E atât de rău că-i bine!” este un piesă de teatru atipică, insipirată din viața reală, dedicată spectatorilor cu umor.

La ora 19:00, joi, pe 4 Decembrie, la Cinema Patria, nume mari ale teatrului și televiziunii romanești ți-au pregătit 85 de minute de satiră despre oameni din toate categoriile sociale și problemele de care se lovesc zi de zi.

Antrenează-ți pofta de râs într-un spectacol scris și regizat de Octavian Strunilă care are în distribuție actori precum Anca Sigartău, Octavian Strunilă, Sorana ExAsia, Alin Panc și Alexandru Conovaru.

Prețul biletului este de 45 RON, categoria I și 35 RON, categoria II.

 

Biletele se pot procura de la agenţia de bilete a cinematografului Patria, pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române și Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos și pe http://www.vreaubilet.ro/. Parteneri EuropaFm.ro,  www.CalendarEvenimente.ro.

Ne găsești pe Facebook, la https://www.facebook.com/SadComedy.Official, sau pe pagina de Eveniment: https://www.facebook.com/events/1506360836288733/.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>