Pages Navigation Menu

”E atât de rău, că-i bine!” la Cinema Patria, cu Sad Comedy!

”E atât de rău, că-i bine!” la Cinema Patria, cu Sad Comedy!

1

Cinema Patria alături de Sad Comedy vă invităm la spectacolul ”E atât de rău că-i bine!”, în regia lui Octavian Strunilă.

Producția prezintă o piesă de teatru atipică, în interpretarea căreia veți regăsi nume mari ale teatrului și televiziunii romanești, precum Anca Sigartău, Octavian Strunilă, Sorana ExAsia, Alin Panc și Alexandru Conovaru.

Piesa este insipirată din viața reală și dedicată spectatorilor cu umor, curioși din fire care urmăresc umorul de calitate. Veți lua parte în 85 de minute la o poveste despre oameni din toate categoriile sociale și problemele de care se lovesc zi de zi.

Sad Comedy este un nou concept de spectacol cu Anca Sigartău, Sorana Darclée Mohamad, Octavian Strunilă, Alin Panc, Alexandru Conovaru, care adună laolaltă oamenii care știu să guste umorul realist. ”E atât de rău că-i bine!” – O comedie bună!

Prețul biletului este de 45 RON, categoria I și 35 RON, categoria II.

Biletele se pot procura de la agenţia de bilete a cinematografului Patria, pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române și Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos și pe http://www.vreaubilet.ro/. Parteneri EuropaFm.ro,  www.CalendarEvenimente.ro.

Ne puteți găsi pe Facebook, la https://www.facebook.com/SadComedy.Official, sau pe pagina de Eveniment: https://www.facebook.com/events/1506360836288733/.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>