Pages Navigation Menu

Drumul spre inima lui: respect și încredere

Drumul spre inima lui: respect și încredere

O femeie are nevoie doar de puțină iubire din partea unui bărbat pentru a obține de la el orice își dorește. Nu mă credeți? Bine faceți, pentru că, indiferent de opinia pe care ați avea-o,  drumul spre inima lui se traduce tot în apreciere.

Drumul spre inima lui: respect și încredere

Drumul spre inima lui: respect și încredere

Pentru un bărbat, cuvintele respect și încredere se pot substitui reciproc. Dacă un bărbat nu își respectă femeia de lângă el, nu o să aibă nici încredere în ea. Iar fără încredere, el o va ține la distanță.

Mai mult decât mâncarea și chiar sexul, abilitatea unei femei de a face un bărbat să se simtă apreciat s-a dovedit decisivă în decizia lui referitoare la continuarea sau întreruperea unei relații serioase. Unul dintre lucrurile pe care noi, femeile, nu le citim niciodată în revistele care ne sunt dedicate este că dovezile de apreciere sunt modalitatea de a ne câștiga un loc definitiv în inima unui bărbat. El este în stare să meargă până la capătul lumii doar ca să poată fi apoi venerat și apreciat de o femeie.

„Există două lucruri pe care și le doresc oamenii mai mult decât sexul și banii: să li se recunoască valoarea și să fie ridicați în slăvi”, Mary Kay Ash.

De multe ori bărbații fac lucruri diferite pentru entitățile feminine din viața lor: le aduc cadouri, le cumpără flori, le pun benzonă în rezervorul mașinii. Când după un astfel de gest mărunt nu li se spune: „A fost drăguț din partea ta. Mulțumesc!”, ei o să înceapă să-și rărească atențiile, o vor face în mod mecanic – gesturi tot mai puține, reduse chiar până la minimum.

Astfel, sentimentele lui se vor estompa treptat, ajungând să nu mai simtă nimic pentru femeia pe care o adora la un moment dat.

Iată unul dintre motivele pentru care bărbații stau până târziu în noapte la serviciu, evitând să ajungă la neveste, acasă. Nimic nu îi demotivează mai repede ca sentimentul că nu sunt apreciați.

Articol inspirat din „De ce bărbații se însoară cu scorpii” de Sherry Argov

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>