Pages Navigation Menu

Două parcuri acvatice, deschise în această vară pe litoral

Două parcuri acvatice, deschise în această vară pe litoral

parc-acvatic

Turiştii care ajung pe litoral în această vară au la dispoziţie două parcuri acvatice, unul în Mamaia şi altul în Eforie Nord, preţul unui bilet de intrare pentru un adult variind între 35 şi 70 de lei, respectiv între 20 şi 35 de lei pentru copii, care vor putea participa la diverse activităţi.

Parcul acvatic Aqua Magic din staţiunea Mamaia va fi redeschis, vineri, odată cu intrarea elevilor în vacanţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, potrivit reprezentanților parcului acvatic, aici se vor găsi locuri de joacă special amenajate pentru copii, cu piscine și tobogane multiple, dar unde adâncimea apei nu depășește 40 de centimetri, dar şi unele destinate celor mai mari. De asemenea, toboganul Turboslide a fost modernizat complet, tuburile sale care pleacă de la o înălţime de 11 metri fiind acum transparente, pentru a avea privelişte asupra împrejurimilor.

O altă noutate o reprezintă Aquateca, un spaţiu de relaxare unde oricine este binevenit să împrumute o carte, să participe la lecturi publice, să picteze sau să modeleze, cu ajutorul unor artişti, actori, pictori, graficieni. Artistul constănţean Leonte Năstase este cel care va deschide acţiunile culturale ale Aquatecii, iar cărţile au fost donate de către Biblioteca Judeţeană “Ioan N. Roman” din Constanţa.

În această vară, tariful standard pentru copiii cu o înălţime mai mică de 1,5 metri este de 20 de lei în lunile iunie şi septembrie, respectiv 30 de lei în iulie şi august, în timp ce adulţii vor plăti 40 de lei în iunie şi septembrie, respectiv 70 de lei în iulie şi august. De asemenea, vor fi disponibile pachete pentru întreaga familie, iar în primele zile de la deschiderea parcului se va putea intra gratuit pe baza carnetului de elev sau de student, avizat pe anul în curs.

Eforie Aqua Park este destinat stațiunilor din sudul litoralului, fiind situat între Plaja Belona din Eforie Nord, Hotelul Europa și Lacul Belona, şi s-a deschis în 13 iunie.

Aici sunt organizate zilnic spectacole și petreceri interactive pentru copii și adulți.

Cu o capacitate de 3.000 de locuri, parcul acvatic conține mai multe tobogane și piscine destinate celor mai mici dintre copii, dar și tobogane foarte rapide, de mari dimensiuni, destinate adulților.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>