Pages Navigation Menu

Donatella Versace a devenit noua imagine a casei Givenchy

Donatella Versace a devenit noua imagine a casei Givenchy

Donatella-Versace

Creatoarea de modă Donatella Versace “s-a transformat” într-un fotomodel profesionist şi a devenit imaginea oficială a unei noi campanii a casei franceze Givenchy, informează contactmusic.com.

Astfel, creatoarea de modă italiană a fost desemnată imaginea oficială a campaniei de promovare a colecţiei de toamnă – iarnă 2015 a casei Givenchy.

Confirmând această colaborare surprinzătoare din lumea modei, Donatella Versace a dat publicităţii un comunicat de presă, miercuri, în care a precizat: “Cred în încălcarea regulilor. Suntem o familie. Vreau să scăpăm de vechiul sistem, vreau să lucrăm împreună, să ne sprijinim unii pe alţii şi să facem din modă, cu adevărat, o comunitate globală”.

La rândul său, Riccardo Tisci, directorul de modă al casei Givenchy, a declarat: “Am abordat-o pentru acest proiect pe buna mea prietenă Donatella, pentru că ea reprezintă ceea ce eu consider că trebuie să fie o legendă a modei. Am considerat amândoi că a venit timpul pentru a rupe graniţele şi să oferim lumii întregi un mesaj puternic despre cum trebuie să gândim viitorul modei”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>