Pages Navigation Menu

Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries, a fost eliberata din arest

Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries, a fost eliberata din arest

Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries, ce a fost arestata luni sub acuzatia atacarii unei insotitoare de zbor la bordul unui avion, a fost eliberata de Politia irlandeza, fara a se mentine acuzatiile aduse, transmite bbc.com.

The Cranberries Perform At The Sports Hall, Belgrade

Dolores O’Riordan, 43 de ani, a fost arestata luni in urma unui presupus incident la bordul unui avion ce zbura pe ruta Statele Unite – Irlanda.

Un echipaj de interventie a urcat la bordul avionului dupa aterizarea pe aeroportul din Shannon, iar in timpul arestarii un ofiter a fost ranit.

Incidentul a avut loc la clasa business a zborului EI 110, care decolase de pe aeroportul JFK din New York, cu putin timp inainte de aterizarea pe aeroportul din Shannon.

Potrivit bbc.com, insotitoarea de bord ranita ar putea avea o fractura la un picior si a fost dusa la spital pentru radiografii si tratament.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>