Pages Navigation Menu

Doina, simbolul Festivalului Plai 2013

Doina, simbolul Festivalului Plai 2013

 Doi tineri artisti au lucrat timp de mai bine de o saptamana la graffiti-ul ce acopera una dintre fatadele imobilului situat in apropiere de fostul Comisiariat Militar, in centrul Timisoarei. Lucrarea  realizata de Nego si Lux HiFi aka Negoita Cosmos si Andrei Dragan se intinde pe 24 de metri inaltime si 14 metri latime. Aceasta a fost conceputa pentru a promova Festivalul Plai 2013.

101_1054

Organizatorii afirma ca Doina, asa cum a fost numita lucrarea, este: “Cea mai mare pictura murala din Romania de pe o cladire istorica.”

Cea de a VIII-a  editie a Festivalului Plai va fi organizata in perioada 13-15 septembrie la Muzeul Satului Banatean. Se traduce in 3 zile de festival, 9 concerte de world music, jazz si fusion, 45 de parteneri culturali ce ofera peste 200 de activitati si voluntariat 100%. Capii de afis ai Plai 2013 sunt Zaz, Patrice si Baba Zula.

Bilete:

Bilete reduse cu 20% pot fi cumparate de la Eventim si din reteaua magazinelor Orange, Vodafone, Germanos si librariile Carturesti pana la data de 12 septembrie 2013.

Pretul unui bilet pentru o zi de festival este de 40 lei pana in 12 septembrie. La poarta veti putea gasi bilet si in ziua concertului. Pretul va fi de 50 lei.

Pretul unui abonament pentru 3 zile de festival este 80 de lei pana in 12 septembrie 2013. La poarta va veti putea face si un abonament pentru cele 3 zile. Pretul va fi de 100 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>