Pages Navigation Menu

Divort de miliarde de euro al rusului Dimitry Rybolovlev

Divort de miliarde de euro al rusului Dimitry Rybolovlev

Untitled

Un miliardar rus, Dimitry Rybolovlev, a fost protagonistul celui mai scump divorț din lume, Tribunalul din Geneva, Elveția, obligându-l să-i plătească fostei sale soții, Elena, în jur de 4 miliarde de euro, scrie CNN.
Decizia judecătorilor a fost dată la 19 mai anul acesta, însă nu este definitivă, părțile implicate putând face recurs.
Mariajul a durat 23 de ani, iar din 2008 cei doi au început procedurile pentru a divorța. Au împreună două fete, dintre care una este minoră, iar custodia i-a revenit mamei.
Rybolovlev, patronul clubului de fotbal francez AS Monaco, este numărul 148 pe lista Forbes, cu o avere estimată la 8.5 miliarde de euro, informează CNN.
Revista Forbes, citată de CNN, arată că rusul și-a început afacerile alături de tatăl său în domeniul îngrășămintelor chimice, în 1990.
Până în prezent, milionarul a achiziționat mai multe imobile în Monaco, Palm Beach sau Florida, fiecare dintre acestea depășind suma de 100 de milioane de euro, dar a cumpărat și insule în Grecia și Hawaii.
Fostei sale soții îi va reveni aproape jumătate din avere, pe lângă alte bunuri și proprietăți de o valoare considerabilă.
Aceasta a fost arestată în februarie 2014, în Cipru, pentru că a furat un diamant în valoare de 50 de milioane de euro, pe care ulterior i l-a dăruit fiicei sale. Diamantul aparținea familiei lui Rybolovlev, arată nydailynews.com.
Potrivit abcnews.com, avocatul Elenei, Marc Bonnant, a spus că este mulțumit de decizia judecătorilor, aceasta fiind în conformitate cu ce a cerut clienta sa.

 

Surse: http://abcnews.go.com/International/stake-russian-billionaire-dmitry-rybolovlevs-divorce/story?id=23793614

http://edition.cnn.com/2014/05/20/world/europe/russian-billionaire-dmitry-rybolovlev-divorce/

http://www.nydailynews.com/news/world/russian-billionaire-ex-wife-arrested-diamond-theft-article-1.1700638

Sursa foto: http://pulse.ng/gist/divorce-jackpot-russian-billionaire-dmitry-rybolovlev-to-pay-4-billion-to-ex-wife-id2863046.html

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>