Pages Navigation Menu

DIRECTIA 5 va canta la HARD ROCK CAFE

DIRECTIA 5 va canta la HARD ROCK CAFE

Directia 5 revin la Hard Rock Cafe in cadrul clasicelor seri “BestMusic cu…”, joi, 18 septembrie 2014 de la ora 21:30! Pregatiti-va de inca un “Live Rock n Roll” marca Marian Ionescu & Co.

directia5

Cu peste 22 de ani in lumina reflectoarelor, DIRECTIA 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti cu peste 25 de materiale discografice (LP,EP) si mii de concerte la activ. Vino la Hard Rock Cafe pe 18 septembrie sa-i vezi alaturi de Toni Seicarescu si sa asculti piese precum “O fata ca ea”, “Daca ai sti”, “Iti multumesc”, “Iarta-ma”, “Am nevoie de tine”, “Esti stilul meu” sau “Si ce daca”.

Biletele pentru concertul BestMusic cu DIRECTIA 5 din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 80 DE LEI CU LOC LA MASA si 100 DE LEI VIP CU LOC LA MASA IN FATA SCENEI (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

PUNCTE DE VANZARE FIZICE PENTRU BUCURESTI:

- MAGAZINELE UMAN DIN Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)

- MAGAZINUL MUZICA

- AGENTIILE PERFECT TOUR – STR. THEODOR AMAN, NR. 11 SI STR. FRUMOASA, NR. 56 (COLT CU CALEA VICTORIEI)

- HARD ROCK CAFE

 0-142889-directia5

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

UN EVENIMENT PREZENTAT SI ORGANIZAT DE BESTMUSIC LIVE CONCERTS – WWW.BESTMUSIC.RO POWERED BY MAGIC FM.

PARTENERI: MAGIC FM, METALHEAD.ro, Bestmusic.ro, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, eva.ro, Urban.ro, Zonga, Trilulilu, cinemagia.ro, iConcert, InOras.ro, PORT.ro, Deezer, studentie.ro, timesnewroman.ro, Ziarul Ring, Music Nights, MaximumRock, Lets Rock si Bucuresteni.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>