Pages Navigation Menu

Dinastia Bush a Statelor Unite. Un al treilea presedinte?

Dinastia Bush a Statelor Unite. Un al treilea presedinte?
Jeb Bush, fostul guvernator al Floride in varsta de 61 de ani s-a inscris neoficial in cursa pentru candidatura din partea Partidului Republican la alegerile prezidentiale din 2016. Fostul presedinte George W. Bush a declarat ca exista 50% sanse ca fratele sau sa intre in cursa pentru viitoarele alegeri prezidentiale americane.
descărcare

“Suntem foarte apropiati. In acelasi timp, nu este genul care sa vina sa-mi bata la usa rozandu-si unghiile pana la sange din cauza deciziei pe care o are de luat. Cunoaste consecintele (unei asemenea decizii) asupra familiei. Si-a vazut tatal presedinte. Pentru mine este cap sau pajura”, a declarat fostul presedinte.

Desi fratele sau confirma posibilitatea candidaturii lui Jeb, fiul acestuia o infirma.
George W. Bush, al 43-lea presedinte american, si-a declarat sprijinul pentru Jeb Bush in cazul in care acesta va candida si ca va face tot ceea ce-i va cere.
Pozitia fostului guvernator este una moderata, fiind in favoarea unei reforme a imigratiei, inclusiv a unei regularizari a situatiei imigrantilor clandestini.

Jeb Bush a anuntat in aprilie 2014 ca va lua o decizie cu privire la candidatura pana la sfarsitul anului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>