Pages Navigation Menu

Diamond, 88 de ani de istorie

Diamond, 88 de ani de istorie

diamond 2

Cel mai mare producător de ciorapi din România lansează o gamă noua in acest an. Compania Adesgo prin produsele Diamond a ajuns de multe ori in mainile romancelor si s-a aflat in topul preferintelor ani la rand.

Cu o istorie bogata, infiintata in anul 1926, intr-un Bucuresti interbelic aglomerat de trasuri si trezit de vocile rasunatoare ale birjarilor, compania a reusit sa faca fata concurentei si la mai bine de opt decenii de la infiintare, aceasta reprezinta un aliat de incredere al economiei romanesti, dar si  un rival pentru companiile de profil.

Dupa al Doilea Razboi Mondial, povestea spune ca prin conferinta de la Potsdam s-a stabilit ca Adesgo trece in proprietatea U.R.S.S., iar noua ani mai tarziu, guvernul Uniunii Sovietice decide sa transmita drepturile dobandite asupra firmelor germane statului roman.

In prezent, Adesgo este cel mai mare producator de dresuri de dama din Romania; cuantificabil, productia insumeaza  900.000 de perechi de ciorapi si alte 600.000 de produse de lenjerie intima pe luna, conform jurnaldeafaceri.ro. Pe piata locală, produsele Diamond reprezinta un brand special si apreciat totodata de cele care au copilarit cu Adesgo, dar si de cele care afla acum despre calitatea si utilitatea lor.diamond 3

Compania Adesgo produce in prezent ciorapi in principal pentru Cacharel. Insa, lanturi de magazine precum Hema din Olanda, Tesco si Asda din Marea Britanie, Falke din Germania sau Dunnes din Irlanda au pe rafturi produsele Adesgo. La acestea se adauga si state precum Israel sau Statele Unite ale Americii. In total, peste 85% din productia Adesgo ajunge la export.

Anul acesta, Adesgo lanseaza noi produse, iar piesa de rezistenta o reprezinta lenjeria fara cusaturi. Cu ajutorul tehnologiei Transweet,  materialele se vor comporta ca bumbacul, lasand pielea sa respire si, de asemenea, lenjeria va modela corpul, oferind un mic ajutor femeilor atat din punct de vedere estetic, cat si psihologic.

diamond 1

Sursa foto: adevarul.ro, pinterest.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>