Pages Navigation Menu

Demis Roussos s-a stins din viata

Demis Roussos s-a stins din viata

Cantaretul Demis Roussos a murit, la varsta de 69 de ani, in noaptea de sambata spre duminca, potrivit declaratiilor facute de fiica acestuia pentru publicatia „Le Figaro“.

 Greek Singer Demis Roussos

Vestea mortii lui Demis Roussos a fost facută publica de catre jurnalistul Nikos Aliagas, un prieten apropiat al muzicianului. „Am aflat cu tristete de moartea prietenului meu Demis Roussos, in noaptea de sâmbătă spre duminică, in Atena. Sunt profund întristat de pierderea unui mare artist“, a scris pe Twitter Aliagas. Ulterior, fiica lui Demis Roussos, Emilie, a confirmat moartea artistului.

Artistul grec a sustinut in anul 2013 un concert in Romania, la Sala Palatului, unde mii de romani au platit bilet pentru a-l asculta.

Legendarul cantaret grec si interpret, Demis Roussos, cu numele real Artemios Ventouris Roussos, s-a nascut in Egipt, la 15 iunie 1946, din parinti greci expatriati. A devenit celebru pentru vocea sa dramatica, inconfundabila – o voce de opera. Sarmantul cantaret grec a fermecat si binedispus audiente de pe toate continentele.

Recunoscut de intreaga lume ca fiind unul dintre cei mai carismatici si impunatori artisti, Demis Roussos a reusit sa cucereasca in aproape cinci decenii de cariera inimile fanilor de pe toate continentele si astfel in toata cariera sa a primit peste 100 de discuri de aur, platina si diamant.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>