Pages Navigation Menu

Demi Moore, propunere de un milion de dolari (1993)

Demi Moore, propunere de un milion de dolari (1993)

       Au trecut 21 de ani de când actritei Demi Moore i s-a facut o Propunere Indecenta in valoare de un milion de dolari.

indecent-proposal-919685l

       Diana (Demi Moore) si David (Woody Harrelson) sunt doi tineri proaspat casatoriti, care aleg sa-si petreacă luna de miere in Las Vegas, dar nu pentru a se distra. Aflati intr-un impas financiar din cauza recesiunii, ei sunt in pericol sa-si piarda toti banii pe care ii detin. Astfel, Orasul Ingerilor este o varianta sigura ce le-ar putea salva conturile.

      In urma unor greseli in  lant, cei doi pierd si ultimii bani pe care ii mai au. Intamplator, tinerii insuratei intalnesc un milionar excentric, gata sa le sara in ajutor. Si pentru că milionarul nu vrea sa ramană in pierdere, dar si pentru ca vorbele nu platesc datoriile, acesta (Woody Harrelson) ii propune frumoasei Diana suma de un milion de dolari pentru o noapte de amor.

     Oferta este chiar generoasa, asta daca nu ar interveni moralitatea si valorile personale, amanunte de care se ocupa Demi Moore pe intreaga durata a filmului. Totuşi, istoria cinematografiei a inregistrat cadrele impozante cu celebra actrita deasupra milionului de dolari primiti de la personajul lui Woody Harrelson.

     Celebra pelicula a anilor ’90, in regia lui Adrian Lyne, ofera intr-un timp de 117 minute o analiza a integritatii, pusa in balanta cu o oferta facila si tentanta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>