Pages Navigation Menu

Deep Purple – 46 de ani de istorie si 2/3 legende bifate

Deep Purple – 46 de ani de istorie si 2/3 legende bifate

deep-purple

Exista 3 uriasi ai muzicii din puntul meu de vedere. 3 uriasi originari, caci urmasi au avut si au in continuare. Dar de la ei a plecat tot: Led Zeppelin, Black Sabbath si Deep Purple.

Din pacate m-am nascut prea tarziu ca sa pot sa ascult live originalul “Stairway to Heaven” cu Bonham pe scena, iar pe Sabbath am reusit sa ii ascult in formula completa acum 2 ani la Download. Asa ca imi ramane Purple.
Pe 20 februarie am sa ascult pentru prima data live muzica din care s-au inspirat atatea nume mari ale genului precum Metallica, Aerosmith, Van Halen, Alice in Chains, Bon Jovi, Motörhead si chiar “noul val” de heavy metal britanic: Iron Maiden, Judas Priest sau Def Leppard intr-un concert ce sper sa aminteasca de “Live in Japan”, unul dintre cele mai cunoscute concerte si inregistrari live din istoria muzicii rock.
Cu vanzari record de peste 100 de milioane de albume in intreaga lume, dintre care aproape 18 milioane de copii vandute doar in Statele Unite, Deep Purple isi continua povestea muzicala cu un nou material discografic, lansat in primavara acestui an, intitulat sugestiv: ”Now What?!”
Asa ca pe 20 februarie ne vedem la Sala Polivalenta din Bucuresti sa fim martorii unor acorduri care au facut istorie!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>