Pages Navigation Menu

De ce ar trebui sa incepi sa bei apa plata cu lamaie

De ce ar trebui sa incepi sa bei apa plata cu lamaie

Cand auzi de apa plata cu lamaie te gandesti la nenumaratele glume facute pe seama acestei bauturi. Au fost facute chiar si reclame care scoteau in evidenta aspectele umoristice ale apei plate cu lamaie.

Oamenii sunt obisnuiti sa bea cafea sau ceai dimineata dar incearca sa iti pornesti ziua cu un pahar de apa plata cu lamaie. Apa ar trebui sa fie purificata in prealabil iar jumatate de lamaie ar trebui sa fie suficienta. Iata cateva motive care sustin consumul de apa plata cu lamaie.

Sustine sistemul imunitar

Lemons

Lamaile sunt bogate in antioxidantul vitamina C. Aceasta poate reduce riscul infectiilor respiratorii, are efect antiinflamator prin intermediul acidului ascorbic continut si este benefic in cazul incare suferi de astm sau alte simptome respiratorii. Consumul frecvent de lamaie poate preveni raceala sau gripa si poate inlesni o mai usoara absorbtie a fierului in organism.

Alcalinizeaza corpul

Unul dintre cele mai importante beneficii ale consumului de apa cu lamaie este alcalinizarea sangelui.

Ajuta digestia

Apa cu lamaie poate fi un bun digestiv tonic. Purificand si stimuland functionarea ficatului, sucul de lamaie stimuleaza acizii stomacului pentru o mai buna digestie, si scaderea riscului de ulcer produs de Helicobacter pylori.

Curata pielea

Antioxidantii din lamaie combat radicalii liberi si efectele lor negative. Activitatea acestora este cauzata in special de expeunerea la toxine si radiatii ultraviolete. Radicalii liberi sunt responsabili de efectele imbatranirii. Consumul de antioxidanti poate lupta impotriva ridurilor. Mai mult, aplicarea sucului de lamaie pe cicatrice sau pete poate reduce marimea acestora.

Iti da un impuls de energie

Consumat dimineata, paharul de apa plata cu lamaie te ajuta sa reduci anxiettea si sa lupt impotriva depresiei. Pana si parfumul de lamaie are un efect calmat asupra sistemului nervos. Sucul de lamaie este o sursa excelenta de energie, fiind usor de absorbit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>