Pages Navigation Menu

Davind Cameron, fotografiat la bordul unui avion low-cost

Davind Cameron, fotografiat la bordul unui avion low-cost

În timp ce politicienii români cheltuie mii de euro pentru deplasări cu avioane private, omologii lor străini preferă varianta low-cost.

Foto: mirror.co.uk

Foto: mirror.co.uk

Premierul Dacian Cioloș a ales să meargă la întâlnirea de la Belin cu un avion privat al Țiriac Air. În timp ce liderul de la Palatul Victoria a preferat să cheltuiască 23.500 de euro pentru un zbor, alți șefi de Guverne din Europa merg pe alte variante.

Premierul britanic David Cameron, de exemplu, a fost surprins în vara anului trecut călătorind cu un avion low-cost la clasa economy.

David Cameron a fost fotografiat vara trecută în timp ce se afla la bordul unui avion al companiei low-cost Easy Jet în drum spre Portugalia. Premierul britanic mergea în concediu alături de soția sa și cei trei copii. La un moment dat, o tânără aflată în avion și-a făcut un selfie în care apărea și liderul britanic. Acesta a fost surprins chiar în timp ce mânca chips-uri.

Nu este singurul astfel de gest făcut de Cameron. Acesta a fost surprins adesea în timp ce mergea cu metroul sau se plimba cu bicicleta.

Și în timp ce premierul britanic merge cu low-cost-ul, omologul său Dacian Cioloș preferă să cheltuiască 23.500 de euro din bani publici pentru a ajunge până în Berlin. Cioloș a călătorit la bordul unui avion privat al Air Țiriac.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>