Pages Navigation Menu

Dan Petrescu il poate antrena in Qatar pe Xavi

Dan Petrescu il poate antrena in Qatar pe Xavi

Mijlocasul Xavi Hernandez, “creierul” Barcelonei, are sanse mari sa ajunga sub comanda lui Dan Petrescu in Qatar. Tehnicianul roman a dezvaluit ca fotbalistul spaniol a semnat un precontract cu echipa sa, Al Arabi.

Petrescu-main

Petrescu a spus ca a discutat cu Xavi la telefon imediat dupa ce sefii l-au anuntat ca veteranul Barcelonei ar urma sa ajunga in Qatar in aceasta vara.

“L-am intrebat daca vrea sa se sacrifice, pentru ca la mine, daca nu alergi, nu joci. Chiar daca te cheama Xavi sau altfel. Mi-am dat seama din discutia asta ca e un om extraordinar. De fapt, toti jucatorii mari au fost oameni modesti, cu mult bun simt”, a explicat Petrescu.

In varsta de 34 de ani, Xavi Hernandez mai are contract cu Barcelona pana in vara lui 2016, insa a dat de inteles ca este dispus sa plece de acum, el dorind sa se dedice familiei.

Al Arabi ii ofera mijlocasului un salariu generos, aproximativ 8 milioane de euro pe an.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>