Pages Navigation Menu

Dacia Duster va primi accesorii de off road

Dacia Duster va primi accesorii de off road

Dacia Duster va primi in gama de accesorii bull-bar, roll-cage exterior si, posibil, roata de rezerva care se monteaza pe acoperis. O versiune oficiala pick-up a Duster nu exista deocamdata, insa este omologata o ambulanta Duster, mai lunga cu 300 mm fata de un model obisnuit.

Renault-Duster-amongst-the-least-depreciating-new-cars-1

Exista o versiune creata de carosierul Romturingia, insa printre experimentele incununate de succes se numara o ambulanta Duster, pe care am putea sa o vedem pe strazi in curand.

“Avem omologata o ambulanta Duster, mai lunga cu 300 mm fata de o versiune standard, ca sa incapa o targa. Este cea mai compacta ambulanta”, au spus oficialii RTR.

Asa cum a relevat vizita jurnalistilor la RTR, pe Duster au mai fost incercate experimente precum Duster Pick-Up cu sase roti si sarcina utila de o tona, dar nu va fi produs in serie, si Duster Army. O alta curiozitate derivata din Duster este limuzina “birou mobil”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>