Pages Navigation Menu

Daca e vara, de ce sa nu fie surfing?

Daca e vara, de ce sa nu fie surfing?

DCIM100GOPRO

Ce poate fi mai relaxant decat sa te bucuri vara de practicarea sportului in aer liber?

Si daca e sport, de ce sa nu fie distractie pe apa?

Daca vrei sa incerci ceva ce n-ai mai incercat pana acum, trebuie sa afli de existenta SupAcademy Romania, primul club de Surf si Stand Up Paddle (SUP) din tara, care ofera cursuri de initiere in tainele celui mai spectaculos sport pe apa, precum si deprinderea tehnicilor de vaslit.

Distractia nu se opreste aici pentru ca instructorii SupAcademy Romania ii invata pe toti cei care pot sta pe doua picioare sa faca si Surf cu placa de SUP, partea cu adevarat extrema a acestui sport.

O sedinta de Surf sau de SUP costa 100 lei , dureaza doua ore si se desfasoara in cadrul parcului acvatic Divertiland, situat la kilometrul 13 pe Autostrada A1 (Bucuresti – Pitesti), unde este disponibil un val artificial sau direct la malul Marii Negre.

Echipamentul este asigurat, tu trebuie doar sa te bucuri de senzatii si adrenalina.

Odata ce ai deprins miscarile naturale si vrei sa simti splendoarea tropicala si valurile oceanice, SupAcademy Romania iti ofera posibilitatea de a participa la taberele sportive de Surf si SUP din Tenerife si Insulele Canare, organizate de SupAcademy Tenerife.

Surfingul este un sport nautic originar din Hawaii si consta in plutirea sportivului pe crestele valurilor, cu ajutorul unor planse speciale pe care se sta in picioare, pastrandu-se un echilibru perfect intre trup si minte.

De cealalta parte, SUP-ul permite deplasarea pe placa doar cu ajutorul unei vasle si iti ofera relaxarea pe placa, dar si privilegiul de a te bucura, tihnit, de imagini, senzatii, emotii.

FB1

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>