Pages Navigation Menu

Cursa Tarom Bucuresti-Beijing nu poate fi reluata datorita Rusiei

Cursa Tarom Bucuresti-Beijing nu poate fi reluata datorita Rusiei

Cursa Tarom Bucuresti-Beijing nu poate fi reluata in absenta unui raspuns favorabil pentru survol din partea Rusiei, a declarat miercuri ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

“Pentru cursa Bucuresti-Beijing, memorandumul este semnat intre noi si chinezi, dar deocamdata nu avem un raspuns favorabil din partea autoritatilor ruse in ceea ce priveste survolul catre aceasta tara. De indata ce il vom avea, lucrurile pot sa intre in linie dreapta in foarte scurt timp”, a spus ministrul, raspunzand unei intrebari a jurnalistilor pe aceasta tema.

china

El a explicat acest acord este necesar, pentru ca oricare alta ruta ar presupune o cheltuiala suplimentara si ar face “destul de greu rentabila” cursa de la Bucuresti la Beijing.

Vicepremierul Liviu Dragnea declara in luna martie, cu ocazia unei vizite in China, ca reluarea curselor Tarom pe ruta Bucuresti-Beijing-Bucuresti este prevazuta pentru luna iunie sau iulie, in timp ce surse din companie afirmau doua luni mai tarziu ca operarea zborurilor va incepe in luna august.

Tarom a renuntat la linia aeriana Bucuresti-Beijing in 2003, din ratiuni economice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>