Pages Navigation Menu

Cursă de ciclism la Casa Poporului

Cursă de ciclism la Casa Poporului

Bucharest Bike Break este prima competitie de ciclism din zona Casei Poporului din acest an, unde sute de ciclisti se vor lupta atat pentru premii, cat si pentru recunoastere.

Bucharest Bike Break

Bucharest Bike Break

Sambata, 9 Aprilie, cateva sute de ciclisti vor pedala in zona Casei Poporului la prima competitie de ciclism din 2016. Concursul va incepe la ora 10.30 cu o prima cursa dedicata bicicletelor de strada, cea de-a doua cursa – care va lua startul in jurul pranzului, adresandu-se detinatorilor de biciclete de teren.

La cele doua curse s-au inscris atat amatori, cat si profesionisti. Teodor Demetriad, fost sportiv de performanta si antrenor de fitness, este unul dintre campionii care va lua startul Bucharest Bike Break. Alaturi de el vor fi  Estera Ana Maria si Leonard Barbu, care in 2015 au pedalat 10.000 de km, respectiv 15.000 km, si asta doar la antrenamentele oficiale. Estera a participat la 22 de curse in 2015, fiind declarata Queen of Road si Queen of Mountain la doua dintre aceste competitii.  Cei trei vor concura la Bucharest Bike Break la categoria Elite, cea dedicata profesionistilor.

Seniorul zilei de 9 aprilie are 68 de ani, iar ciclismul este doar un hobby.

Traseul este unul cu un grad mediu de dificultate. Startul se da din alveola Parcului Izvor spre Bulevardul Natiunilor Unite, se merge pe strada Izvor, se trece prin Piata Arsenalului, se continua pe Calea 13 Septembrie. Ciclistii intorc in Piata Francofoniei pentru a se indrepta pe acelasi traseu catre punctul de finish din Parcul Izvor. Competitorii vor primi cate un premiu pentru fiecare tura de traseu, motto-ul competitiei fiind: „Mai mult efort, mai multe premii”.

In zona Casei Poporului vor exista restrictii de circulatie sambata, 9 aprilie 2016, in intervalul orar 08.00-16.00.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>